sommar bilder

bilder från weheartit<3

dansa pausa

hejsan hejsan, idag har det vart en härlig dag haha. spelade in reklamfilm på bilden och lyssnat på denna låt. de är oxå en sån låt man får riktig sommar kännsla av :) nu sitter jag på den otroligt varma balkongen och myser i solen:) hääärliiiigt! nu känns det att sommarlovet närmar sig :D ha de bra allesammans :) kramiiisar


Alexander Milosevic

kolla min brors gamla lag kamrat! de spelade tillsammans i vasalund och titta va han gör nu!! helt otroligt! snacka om att han lever sin dröm! grattis Alexander!! :)

sjuuukt :)

japp..

hejsan svejsan, jag sitter nu o pluggar no, inte kul. jag vet att är sopig på att uppdatera men jag gör mitt bästa. har verkligen inte haft tid. har dessutom brist på bilder, så.. boring!

kärlek

Eddie Eriksson

sommar feeling

tjena tjena, idag blev det lov. jag var hemma sjuk idag :(
men idag har jag haft världens sommar feeling, på morgonen åt jag färska jordgubbar med yogurt till frukost, vi grillade för förstagången iår och jag har lyssnat på en super låt som ger mig sommar feeling! toppen dag! :D
idag kom också alla söta små påskkärringar :) den sötaste va absolut lilla addis! för att se addis går ni in på http://ontheway.spotlife.se/ det är min bästa pooolares blogg! läs :)
hoppas ni alla också snart får sommar feelingen, den e härlig, som lite hjälp på traven så lyssna på denna..
Nicki Minaj - Starship

RSS 2.0